Tant Anci & Fröken Sara

Område: Centrum
Bankgatan 15, 852 31 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Välkommen till en Krav-Certifierad restaurang & café centralt i Sundsvalls Stenstad. På menyn finner du närproducerad, ekologisk och nyttig mat. Sallader – Kött – Fisk – Vegetariskt – Vegan – Glutenfritt – Laktosfritt – Raw – Sockerfritt. Är du fikasugen har vi läckra hemgjorda bakverk och lyxig ekologisk glass. All vår dryck är ekologisk eller närproducerad. Vin & öl är ekologiskt så klart och vi har egenimporterade grekiska viner.

I vår mysiga butiksdel finns ekologiska teer, choklad och oljor, perfekta presenttips. Vi finns med i White Guide Cafe 2015. Vi jobbar för att bidra till en mer hållbar värld och lyckliga smaklökar. Även take away.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Bankgatan 15
Postnummer
852 31
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)60-7855700
E-post
info@tantanci.se
Webbsida
http://www.tantanci.se
Öppettider
Se hemsida för aktuella öppettider

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat

Länkar

Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 26 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.
Hotell & Herrgård

Elite Hotel Knaust

Avstånd: 146 meter
Elite Hotel Knaust ligger i centrala Sundsvall i närhet till Sundsvalls shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén.
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 203 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter