Motormuseum

Område: Skog & Älv
Solgårdsvägen 15 , 860 40 Indal (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Kulturmiljö & Museum

Här finns ett 60-tal vetaranmaskiner att beskåda, provstarta eller provköra. Maskinerna är från år 1901 och framåt. Det är här maskinerna som byggde Sverige finns.Öppet dagligen under sommaren. Fikaförsäljning finns.

Stefans Maskiner ägs av Stefan Lindström som även driver S. Lindströms Traktorer samt Västernorrlands Åkeri och Entreprenad i Indal. Stefan startade Lindströms Traktorer 1974 och har i huvudsak sålt traktorer och maskiner sedan dess.

Stefans Maskiner är den del av företaget som hanterar allt det ”roliga” och samlandet av maskinerna! Under året som gått har både SVT och flera andra medier uppmärksammat Stefan och hans maskiner.

Maskiner som finns att se är till exempel:
Lingrävare
Bergtruckar
Bandtraktorer
Hjullastare
Transporttraktorer
Tippbilar

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Solgårdsvägen 15
Postnummer
860 40
Postadress
Indal
Telefonnummer
+46 070-352 79 63

Prisinformation

Prisinformation
0 SEK
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 23,4 km
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Hotell & Herrgård

Söråkers Herrgård

Avstånd: 22,4 km
Hos oss bor du fint på ett modernt hotell, med utsikt över vår lummiga herrgårdspark. Fri parkering och en vällagad frukost ingår. Liksom den alltid lika fina gästservicen som vår personal levererar.
Vandrarhem och B&B

Lövbergs B&B

Avstånd: 13 km
Lövbergs gårdsproduktion driver ett litet bed&breakfast med tre rum och ett litet gårdsmejeri där man tillverkar ostar och andra mejeriprodukter. Mejeriet har vunnit SM-guld för en av sina ostar och det finns en gårdsbutik där ni kan handla gårdens produkter.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter