Restaurang Carlvikspiren

Område: Sundsvall
Raholmsvägen 110 B , 86551 Ankarsvik (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Restauranger

I den vackra gamla sågverksbyggnaden vid vattnet på Alnös södra sida, hittar du denna unika mötesplats som har något att erbjuda allas önskemål.

Här kan du fika, bara ta en drink, äta en skärgårdslunch eller middag, prova våra hemgjorda korvar, köpa med dig någon av våra goda röror hem ifrån den lilla butiksdelen samt botanisera bland vackra växter och krukor till försäljning.

Alnös första riktiga sågverkspub! Hittar du här.
I källaren finns en riktigt trevlig liten gömma för dig som vill stanna kvar lite längre på helgerna. Här hittar du bland annat lokala ölsorter, bra singel malt whisky och värmande kaffedrinkar.
Du kan även boka Puben för en privat festkväll/mingel max 40 personer

Hos oss behöver du inte boka bord, här finns 150 platser totalt och alltid någonstans att sitta. Man beställer och betalar inne i den nybyggda baren/butiken och vi kommer ut med maten.

Restaurang Carlvikspirens systerkrog, Vindhem, ligger även den på södra Alnö och väl värt ett besök, http://www.vindhem.eu/

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Raholmsvägen 110 B
Postnummer
86551
Postadress
Ankarsvik
Telefonnummer
+46 060-384 88
E-post
info@carlsvikspiren.se
Webbsida
http://www.carlsvikspiren.se/
Öppettider
Öppet sommartid.

Länkar

Hotell & Herrgård

First Hotel Strand

Avstånd: 4,9 km
Välkommen till First Hotel Strand. Sundsvalls naturliga mötesplats! First Hotel Strand har ett unikt läge nära Centralstationen i Sundsvall. Med sina 203 smakfullt inredda, komfortabla rum är det ett av stadens största och modernaste hotell med utsikt över hamninloppet.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall Nord

Avstånd: 4,2 km
Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.
Stugor & Stugby

Bänkåsvikens Sommargård - Alnö, Sundsvall

Avstånd: 3,4 km
Havsnära sommargård med kiosk, 3 stugor för uthyrning med självhushåll och servicebyggnad. Även husvagnsplatser/tältplatser på området. Promenera på stigarna i skogen eller ta en kopp kaffe/glass på altanen med underbar utsikt över det vackra glittrande havet.

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter