Birsta Köpcentrum

Område: Sundsvall
Gesällvägen 1, 857 53 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Shopping

Välkommen till Norrlands största och Sveriges populäraste köpcentrum, beläget ca.7 km norr om Sundsvall. I Norrlands shoppingmecka Birsta finns förutom IKEA, Norrlands största köpcentrum Birsta City med över 90 butiker under ett och samma tak. Här finns även gott om stora byggvaruhus, elektronik- och vitvarubutiker och allt annat som du kan behöva till dig själv, ditt hem, trädgården, bilen, husdjuren och svärmor.

BIRSTA Köpcentrum har vuxit betydligt de senaste åren och breder idag ut sig på båda sidor om E4:an. Till Birsta tar du dig enkelt med buss från Sundsvalls busstation, med linje 2. Med mer än 2000 fria parkeringsplatser är det enkelt att parkera. Vi har även 500 fria parkeringsplatser i P-huset mellan IKEA och Coop Forum. Här finns också flera restauranger och caféer att välja emellan för en lunch eller en kopp kaffe.

Birsta City har ca 4,2 miljoner besökare per år och både 2010 och 2011 blev Birsta utnämnd till Sveriges populäraste köpcentrum. 2012, 2013, 2014 och 2015 har man behållit topplaceringen med att komma på en hedrande 2:a och 3:e plats, och 2016 blev man åter framröstad som Sveriges populäraste köpcentrum.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Gesällvägen 1
Postnummer
857 53
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 (0)77 186 20 00
Webbsida
http://birstacity.se/

Länkar

Hotell & Herrgård

Best Western Hotel Baltic

Avstånd: 6,1 km
Välkommen till Best Western Hotel Baltic, ett uppskattat och prisvärt fyrstjärnigt hotell i Sundsvalls stenstad. Hotellet ligger centralt och lättillgängligt med fin utsikt över Sundsvallsfjärden. Den anrika byggnaden från sekelskiftet inrymmer 87 charmiga hotellrum och 5 fullt utrustade hotell lägenheter, konferensvåning, modernt hotellgym, bastu- och relaxavdelning samt restaurang med erkänt bra kök.. Bilen, bussen eller motorcykeln parkerar du enkelt utanför hotellentrén.
Stugor & Stugby

Vivstavarstjärns Camping - Stugor - Vandrarhem

Avstånd: 5,9 km
Vi är den lilla campingen med närhet till det mesta som lockar i Sundsvall-Timrå området. Campingen ligger vackert belägen i ett skogsområde nära Timrå centrum, E4:an samt NHK Arena. Till Birsta handelsområde så är det endast 8 km. Vi är ditt stopp på vägen eller ett bra basläger för utflykter i området. Det mesta ligger inom inte allt för stort köravstånd.
Hotell & Herrgård

Scandic Sundsvall Nord

Avstånd: 3,6 km
Svanen-märkta Scandic Sundsvall Nord ligger 3 km från centrum av stan, bredvid E4 och 20 min från Midlanda Airport. Det är nära till Norra Stadsberget med aktiviteter för alla åldrar och fin utsikt över stan. Folkets Park ligger också nära.

Nearby

Stad
  • Ånge centrum, 86 km
  • Timrå centrum, 5 km
  • Sundsvalls centrum, 6 km

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter