Espresso House

Område: Centrum
Storgatan 25, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Kaffekedja mitt i smeten. Goda bakverk, barista och enklare luncher. Allt bröd och bakverk som serveras på Espresso House bakas i vårt eget bageri - Espresso House Bakery. Allt från surdegsbröd, scones och bagels till muffins, snäckor och biscotti.

På Espresso House brinner vi för kaffe! Det är lite som med vin: vissa bönor och druvor är godare än andra och liksom druvorna måste kaffebönorna behandlas med kärlek och omsorg för att komma till sin rätt. Och för att vara säkra på att få det absolut bästa kaffet använder vi bara de bästa råvarorna. Hos oss betyder det att vi främst jobbar med s.k. single estate - kaffe från enskilda gårdar - eller single origin (kaffe från en specifik region). På så vis får vi full kontroll på vilket kaffe som hamnar i din kopp.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Storgatan 25
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 010-510 1290
Webbsida
http://www.espressohouse.com/hitta-oss/sverige/sundsvall/
Öppettider
Se hemsida
Vandrarhem och B&B

Sundsvall City Hotell & Hostel / Vandrarhem

Avstånd: 351 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra bekväma vandrahemsrum eller i större rum med Tv likt hotellstandard. Alla gäster har tillgång till fri internet. Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Hotell & Herrgård

Sundsvall City Hotell & Hostel / Hotell

Avstånd: 337 meter
Välkommen till ett av Sundsvalls mest centralt belägna hotell/vandrarhem. Bo billigt i ett av våra enkla bekväma vandrahemsrum eller i större rum med hotellstandard utrustade med tv. Fri internet och gratis kaffe! Varmt välkommen till Sundsvall City Hotell & Hostel!
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 211 meter
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter