Espresso House

Område: Centrum
Storgatan 25, 852 30 Sundsvall (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Caféer

Kaffekedja mitt i smeten. Goda bakverk, barista och enklare luncher. Allt bröd och bakverk som serveras på Espresso House bakas i vårt eget bageri - Espresso House Bakery. Allt från surdegsbröd, scones och bagels till muffins, snäckor och biscotti.

På Espresso House brinner vi för kaffe! Det är lite som med vin: vissa bönor och druvor är godare än andra och liksom druvorna måste kaffebönorna behandlas med kärlek och omsorg för att komma till sin rätt. Och för att vara säkra på att få det absolut bästa kaffet använder vi bara de bästa råvarorna. Hos oss betyder det att vi främst jobbar med s.k. single estate - kaffe från enskilda gårdar - eller single origin (kaffe från en specifik region). På så vis får vi full kontroll på vilket kaffe som hamnar i din kopp.

Kontaktinformation

Gatuadress 1
Storgatan 25
Postnummer
852 30
Postadress
Sundsvall
Telefonnummer
+46 010-510 1290
Webbsida
http://www.espressohouse.com/hitta-oss/sverige/sundsvall/
Öppettider
Se hemsida
Vandrarhem och B&B

Stenstadens Vandrarhem Sleep In

Avstånd: 211 meter
Litet vandrarhem mitt i city. 2-bäddsrum med TV till varje bädd. Dusch och WC i korridor. Gemensamt pentry. sänglinne kan hyras. Rökfritt. Ej djur. Avresestädning ingår. Gratis Wifi. Rummen hyrs ut antingen som "Bädd i dubbelrum" eller som "Enkelrum".
Lägenheter

Sundsvalls BF Uthyrningslägenheter - Företagsboende

Avstånd: 364 meter
Sundsvalls BF erbjuder en ljus och fräsch lägenhet på 100 kvm. Endast långtidsboende, minimum bokning - 1 månad. Lämpar sig perfekt som företagsboende. Fullt utrustat kök och badrum.
Hotell & Herrgård

Lilla Hotellet

Avstånd: 383 meter
Här får du uppleva historiens vingslag i en lugn och trivsam miljö. Lilla Hotellet är ett anrikt litet familjehotell beläget mitt i Stenstaden i centrala Sundsvall. På behagligt gångavstånd finns det en mängd restauranger och pubar. Det centrala läget inbjuder också till bra shopping och sevärdheter.

Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter