Spa Maskrosen - CitySpa Paket

Pris från 1095 SEK

p.p.p.n del i dubbelrum inkl frukost inkl City Spa Classic

Kombinera spa med sköna behandlingar, en optimal upplevelse. Inspirerad av städerna Casablanca, Agadir och Marrakech har Spa Maskrosen skapat Spa Hamam Continental med det bästa i badväg. Här hittar du en värld av avkoppling. Med varma och kalla källor, ångbad och japansk och turkisk tvagning. Tillgång till lounge, badrockar, handdukar och tofflor. Frukt/juice/te/kaffe. Mitt i bästa cityläge i Sundsvall, nära till hotellen, välrenommerade krogar och CasinoCosmopol. Boka något av de populära CitySpa paketen.

Kom som privatperson eller i en konferensgrupp, med din partner eller din styrelse. Oavsett vem du är hälsar vi dig som en vän. Och adderar en gnutta orientalisk mystik till din upplevelse. I loungens nedsänkta soffor varvar du ned och bara njuter. Kombinationen med sköna behandlingar blir det en optimal upplevelse.

Välj mellan:


CitySpaClassic: 25 min Ansiktsbehandling eller nacke-rygg massage samt tillgång till SpaHamamContinental. Paketpris inkl logi från 1095 kr p.p.p.n. Tillägg 100 kr lördagar och söndagar.


CitySpaPlus: 50 min Ansiktsbehandling som gör huden både ren och klar samt frans- och brynfärg och brynplock eller helkroppsmassage, stärkande kurbad samt tillgång till SpaHamamContinental. Paketpris inkl logi från 1395 kr p.p.p.n. Tillägg 100 kr lördagar och söndagar.


ClassicFaceAndHair: 50 min Ansiktsbehandling som gör huden både ren och klar samt frans- och brynfärg och brynplock samt klippning med inpackning med värme+styling. Paketpris inkl logi från 1590 kr p.p.p.n. Tillägg 100 kr lördagar och söndagar.


Efter genomförd bokning kommer du att bli kontaktad av Spa Maskrosen för att komma överens om en tid för behandling.


I paketet ingår: Logi i dubbelrum en natt fredag-lördag inkl frukost på First Hotel Stand, City Spa Classic på Spa Maskrosen. Tillägg för andra hotell, vardagar samt annan spabehandling.

Kom ihåg att skriva ut och ta med din bekräftelse som sänds till den e-postadress som du uppgav när du gjorde din bokning.


Kundservice


Boka med oss

  • • Officiella bokningssajten
  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter